Png File
جستجو کردن
Close this search box.

مدرس گیمیفیکیشن

تلگرام
واتساپ
توئیتر
ایمیل
5/5 - (2 امتیاز)

مدرس گیمیفیکیشن

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

دکتر محسن سیفی

مدرس گیمیفیکیشن ، دکتر محسن سیفی بهترین مدرس گیمیفیکیشن در ایران می باشند. دکتر محسن سیفی همچنین مدیر تیم مشاوران www.hibrand.ir و مالک پلتفرم آموزش برندسازی  www.oxibox.ir می‌باشند. دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن را از سال های ابتدایی تحصیلا تکمیلی خود آغاز کرد و رزومه اجرایی زیر را در زمینه گیمیفیکیشن دارد:

  • رئیس کمیته گیمیفیکیشن در انجمن بازاریابی ایران
  • تالیف و ترجمه سه کتاب در حوزه گیمیفیکیشن
  • دبیر علمی اولین کنفرانس بازی پردازی و جایزه ملی گیمیفیکیشن
  • دانشجوی برتر دکترای مدیریت سال 1399 کشور
  • مولف و مترجم 8 جلد کتاب بازاریابی و برندسازی
  • دارای سوابق و طرح های اجرایی در حوزه گیمیفیکیشن
  • مشاور برندینگ 80 مجموعه و کسب و کار کشور
  • دارای بیش از 30 مقاله علمی در حوزه بازاریابی و گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

مدرس گیمیفیکیشن کیست؟

مدرس گیمیفیکیشن مسئول جمع آوری مطالب آموزشی و آموزش استراتژی های گیمیفیکیشن برای مشاغل مختلف داخلی و خارجی از طریق دروس نظری و عملی است.

تعریف مدرس گیمیفیکیشن

ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که “دوره های آموزشی برای گیمیفیکیشن چیست و بهترین مدرس گیمیفیکیشن کیست؟” مدرس دوره گیمیفیکیشن دانش و ابزارهایی را ارائه می دهند که به شما کمک می کند حرفه ای فروش و بازاریابی بهتری شوید. آنها طیف گسترده ای از موضوعات مانند بازاریابی، آموزش و خدمات برند سازی را پوشش می دهند.

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

نقش مدرس گیمیفیکیشن چیست؟

شاید مهم ترین نقش مدرس گیمیفیکیشن، توضیح عناصر بازی و یا خود بازی در زمینه های غیر سرگرمی باشد. یک راه آسان برای انجام این کار این است که در پایان بازی با دانش آموزان خود گفتگو کنید. همان سوالاتی را که هنگام انتخاب بازی از خود پرسیدید از آنها بپرسید: آنها چه چیزی یاد گرفتند

مدرس گیمیفیکیشن چگونه گیمیفیکیشن را آموزش می دهد؟

10 راه برای گیمیفای کردن (بازی وار کردن) دروس برای تشویق همکاری توسط مدرس گیمیفیکیشن:

  • از پلتفرم های یادگیری مبتنی بر بازی استفاده کنید. …
  • بازی های کلاس درس را به طور منظم ترکیب کنید. …
  • از ابزارها و برنامه های آنلاین استفاده کنید. …
  • یک محیط آموزشی مبتنی بر بازی ایجاد کنید. …
  • اجرای استراتژی های یادگیری مشارکتی. …
  • از تکنولوژی در کلاس خود استفاده کنید
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

گیمیفیکیشن در کوچینگ چیست؟

گیمیفیکیشن در آموزش چیست؟ مدرس گیمیفیکیشن گیمیفیکیشنرا در تمرین عبارت است از افزودن عناصر مبتنی بر بازی رقابتی به برنامه های آموزشی به منظور ایجاد یک محیط آموزشی سرگرم کننده و جذاب و در عین حال افزایش تعامل یادگیری.

نقش گیمیفیکیشن در آموزش و تدریس چیست؟

گیمیفیکیشن در آموزش: راهنمای درگیر کردن شرکت ها

از نظر یک مدرس گیمیفیکیشن ؛ گیمیفیکیشن باعث ایجاد ارتباطات اجتماعی می شود

رقابت‌ها و چالش‌هایی که به‌عنوان تکنیک‌های گیمیفیکیشن مورد استفاده قرار می‌گیرند، کارکنان را تشویق می‌کند تا به شیوه‌ای دوستانه با یکدیگر رقابت کنند. این به آن‌ها کمک می‌کند تا پیوند برقرار کنند و هر کارمند احساس می‌کند عضوی از یک تیم است. وظایف مشارکتی بازخورد همسالان را تشویق می کند و یک محیط اشتراک دانش ایجاد می کند

شرح وظایف مدرس گیمیفیکیشن چیست؟

ارائه محتوای گیمیفیکیشن به افراد مختلف که شامل استفاده از ویژگی‌ها و عناصر آشنای بازی‌های رایانه‌ای در یک حوزه غیربازی از زندگی، مانند تجارت، آموزش یا مراقبت‌های بهداشتی است.

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

چرا مدرس گیمیفیکیشن باید کلاس را بازی وار (گیمیفای) کنند؟

بارزترین مزیت گیمیفیکیشن در آموزش، افزایش مشارکت دانش‌آموزان است، با عناصر بازی مانند تابلوهای امتیازی و نشان‌ها برای کودکان عادی بیشتر از یک کتاب درسی جذاب است. مدرس گیمیفیکیشن باید فضای کلاس را بازی وار کند. در حالی که همه دانش آموزان به یک اندازه به این عناصر بازی مانند تمایل ندارند، بسیاری از آنها لذت خواهند برد

چگونه مدرس گیمیفیکیشن کلاس را بازی وار میکند؟

مدرس گیمیفیکیشن با استفاده از عناصر زیر کلاس را بازی وار می کند:

  • داستان، طرح، صحنه، شخصیت ها و نقش آفرینی. اولین گام برای بازی سازی کلاس خود تصمیم گیری در مورد موضوع یا موضوع است. …
  • اهداف، نشان ها، نوارهای پیشرفت و تابلوهای امتیازات. …
  • رقابت، همکاری و چالش ها. …
  • پاداش، امتیاز و شانس دوم. …
  • انتخاب. …
  • دستکاری زمان
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

نمونه ای از آموزش گیمیفیکیشن چیست؟

  • Duolingo شناخته شده ترین نمونه استفاده از گیمیفیکیشن برای سرگرم کننده و جذاب کردن یادگیری است. یادگیری زبان می تواند یک مشکل باشد و برای دیدن نتایج به زمان زیادی نیاز دارد. آنها با استفاده از رگه ها، اهداف روزانه و تعداد محدودی از زندگی، کاربران را تشویق می کنند تا هر روز وارد سیستم شوند و به یادگیری ادامه دهند.
  • نمونه داخلی هم اپلیکیشن و سایت اوکسی باکس در زمینه آموزش های مدیریتی می باشد.oxibox.ir

تفاوت بین گیمیفیکیشن و یادگیری مبتنی بر بازی (game-based learning) چیست؟

گیمیفیکیشن فرآیند یادگیری را به یک بازی تبدیل می کند، در حالی که آموزش مبتنی بر بازی از یک بازی به عنوان بخشی از فرآیند یادگیری استفاده می کند. در هر صورت با گنجاندن گیمیفیکیشن یا GBL در کلاس درس، مربیان می توانند به دانش آموزان کمک کنند تا یادگیری را از یک کار سخت به یک فرآیند سرگرم کننده تبدیل کنند.

مشکلات گیمیفیکیشن در آموزش چیست؟

گیمیفیکیشن می تواند مسائل اخلاقی مانند دستکاری، اجبار، استثمار و حفظ حریم خصوصی را ایجاد کند. برای مثال، گیمیفیکیشن می‌تواند برای تأثیرگذاری بر رفتار، انتخاب‌ها و احساسات فراگیران، بدون رضایت یا آگاهی کامل آنها استفاده شود. همچنین می‌تواند انگیزه‌هایی برای تقلب، بازی در سیستم یا رقابت ناعادلانه ایجاد کند.

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

مدرس گیمیفیکیشن چقدر در آموزش موفق است؟

دو مطالعه متاآنالیز، از جمله تحقیقات در زمینه‌های مختلف، نشان می‌دهند که استفاده از گیمیفیکیشن در آموزش می‌تواند نتایج یادگیری شناختی، انگیزشی و رفتاری را با اندازه‌های اثر کوچک تا متوسط (25/0 تا 56/0) بهبود بخشد.

مهارت های مدرس گیمیفیکیشن چیست؟

گیمیفیکیشن چیست؟ چگونه کار می کند و چگونه از آن استفاده کنید

گیمیفیکیشن از طراحی و مکانیک بازی مانند نشان‌ها، تابلوهای امتیازات، امتیازات و جوایز استفاده می‌کند تا مشارکت فعال را تشویق کند و کارها را سرگرم‌کننده و لذت بخش کند. گیمیفیکیشن در زمینه های مختلفی از جمله آموزش، بازاریابی، آموزش کارکنان، سلامت، تندرستی و تعامل با مشتری استفاده می شود

گیمیفیکیشن خوب است یا بد؟

اطمینان حاصل کنید که از نظر موضوعی تا حد امکان برای افراد زیادی جذاب است، درک آن آسان است، و قبل از امتحان کردن چنین چیزی از پاداش های مناسب استفاده می کنید. گیمیفیکیشن می‌تواند ابزاری قدرتمند (گاهی بسیار قدرتمند) برای تغییر باشد، اما به راحتی می‌تواند بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر داشته باشد.

چه کسی از مدرس گیمیفیکیشن استفاده می کند؟

شرکت هایی مانند گوگل، دومینو پیتزا، سامسونگ و استارباکس، گیمیفیکیشن را به عنوان یک تاکتیک بازاریابی عالی، آموزش شرکتی و ابزاری برای افزایش تعامل پیاده سازی می کنند. گیمیفیکیشن موفق می تواند رضایت مشتری را افزایش دهد، استخدام را کارآمدتر کند و بهره وری را بهبود بخشد.

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

سه نوع گیمیفیکیشن در روش تدریس چیست؟

انواع مختلفی از گیمیفیکیشن وجود دارد: گیمیفیکیشن آموزشی، گیمیفیکیشن تجاری، گیمیفیکیشن در شبکه های اجتماعی، گیمیفیکیشن به کار رفته در حوزه سلامت و تندرستی… اما سودمندی آن فراتر می رود.

چرا گاهی گیمیفیکیشن شکست می خورد؟

چالشی که مدیران پروژه و حامیان مالی مسئول ابتکارات گیمیفیکیشن با آن روبرو هستند، فقدان استعداد طراحی بازی برای استفاده در پروژه های گیمیفیکیشن است… طراحی ضعیف بازی یکی از نقص های کلیدی بسیاری از برنامه های گیمیفیکیشن امروزی است.

آیا گیمیفیکیشن آینده آموزش است؟

گیمیفیکیشن در آموزش به دانش آموزان کمک می کند تا سریعتر و کارآمدتر یاد بگیرند. این یک راه عالی برای ترویج تفکر انتقادی و آشنا کردن دانش آموزان با مفاهیم جدید است.

دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن
دکتر محسن سیفی مشاور گیمیفیکیشن

نتیجه گیمیفیکیشن در آموزش چیست؟

این مهارت ها مانند حل مسئله، تصمیم گیری و همکاری را می توان به زمینه های مختلف منتقل کرد و دانش آموزان را برای موفقیت های آینده آماده کرد. نتیجه‌گیری: گیمیفیکیشن در آموزش با ایجاد جذاب، فراگیر و دانش‌آموز محور، فضای یادگیری را متحول می‌کند.

شش عنصر گیمیفیکیشن برای مدرس گیمیفیکیشن چیست؟

اصول رایج طراحی گیمیفیکیشن عبارتند از: اهداف و چالش ها، شخصی سازی، بازخورد سریع، بازخورد قابل مشاهده، آزادی انتخاب، آزادی شکست و مشارکت اجتماعی.

آیا گیمیفیکیشن آینده بازاریابی و آموزش است؟

بازار گیمیفیکیشن بهداشت و درمان با پیش‌بینی CAGR 53.2 درصدی در چند سال آینده آماده رشد قابل توجهی است که تا سال 2025 به 13.58 میلیارد دلار خواهد رسید.

دکتر محسن سیفی مدرس گیمیفیکیشن


برای مشاهده مصاحبه با جناب آقای دکتر محسن سیفی دبیر دومین کنفرانس و جایزه ملی گیمیفیکیشن کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چه چیزی میخوانید

مقالات مرتبط